Tips til smoothie oppskrifter

Det er vår , etterlengta pluss grader og god stemning. I denne artikkelen har me samla nokon smoothie oppskrifter som passar perfekt til å nytast ute. 

Etter ein lang vinter er det deilig å sjå bar bakke og at sola tittar fram og varmar opp både kropp og sjel. 

Når det blir varmare i veret , so pleier eg alltid å ta fram blenderen min frå skapet . Det er noko magisk med å trylla frem deg deiligaste drikkene for å ta med ut i sola og berre nyta .

 

blender illustrasjon.png

Eg har samla eit par oppskrifter som fungerer kjempegodt som ein liten pause i kvardagen, som nytast best ute i sola.

Ein blender er ein ypperlig maskin til å ha i heimen fordi med ein blender so er det enklare å velja eit sunnare måltid. 

Nedanfor har eg samla nokon av mine favoritter du lager ved bruk av ein smoothiemaskin . 

 

Jordbærsmoothie 

Den friske syrlige smaken er noko som absolutt vekker gode sommerminner . Hvertfall hos underteikna og er noko man ikkje kjem foruten når man skal laga ein artikkel som handlar om herlige vårdrikker som blir tilberedt ved bruk av ein smoothie.

 

jordbærsmoothie.png

Framgangsmåte : Del opp bananen i biter, legg i smoothie, tilsett frosne eller ferske jordbær , fyll på med appelsinjuice. Deretter blend i vei , kjør blenderen heilt til du får den konsistensen du ønsker .  Serveres rett etterpå . 

 

Grønn smoothie med avokado og spinat. 

Ein sunn smoothie istedenfor tradisjonell frukost? Pakka med gode næringstoffer vil du holde deg mett lenge med denne supersmoothien. 

 

grønn smoothie avokad og spinat.png

 

 

 

Framgangsmåte : Putt alle ingrediensene i blenderen og trykk start! La blenderen gå til du får riktig konsistens. 

 

Gulrot og appelsinsmoothie! 

Sunn og næringsrik når du har begrensa med tid ! Passer perfekt som mellommåltid eller frokost. 

Gulrot og appelsinsmoothie.png

 

Framgansgmåte  :  Skrell gullrøttene og kutt opp i biter. Ta av skallet på appelsinene,  skjær eple i grove biter. Putt alt oppi blenderen samme med en halv chilli . Blend til                               ferdig!  

Frokostsmoothie med havregyn og yoghurt. 

Denne mettende frokostmoothie er perfekt  før trening. Den inneholder mye fiber , samt proteiner og er ein ypperlig start på morgenen for å få motorikken igang. 

Frokostsmoothie.png

 

Skrell opp bananen , kutt bananen og eple i biter, tilsett 2 dl havregryn, 2 dl yoghurt , 1 dl vatn. 

Kjør i blender til ønsket resultat. Dersom du vil ha den litt tynnere så er det bare ¨tilsette meir vatn.  

Det her var 4 smoothies som underteikna pleier å variere på. Men det som er bra med smoothie er at du kan mixe akkurat ka du vil!  Det finnes ingen grenser.

Dersom du og har lyst til å lage smoothies så har me utvalget av blendere i gamle dalavegen 88 eller i nettutikken vår . Gå inn i kategori eller klikk på lenken vår i denne artikkelen som tar deg direkte til kategorien.

 

Håper du lar deg inspisere til å finna din favorittsmoothie etter å ha lest denne artikkelen.