17 mai tips

Straks 17 mai og me har samla produkter som er greit å ha i forbindelse med ein festdag som 17.mai   

 

 

17 mai, kanskje den største feiringa i året . Alle har forventninger til dagen og det er gjerne tradisjoner knyttet til 17.mai. Frå mine egne minner i barndommen var det alltid obligatorisk å gå i barnetog tidlig på dagen , etter at vi hadde vore i barnetoget var det på tide å innta første isen, gjerne etterfulgt av ein wienerpølse i den rekkefølgen, Is først , deretter wienerpølse. Eg og kameratane hadde gjerne iskonkurranse samt sekkeløp og leiking i skogen ved siden av det som før var vikøy barneskule. Når man blir eldre så blir det naturlig nok mindre fokus på is og pølser , men det som aldri endrer seg er at 17.mai er og blir ein festdag. Først og fremst for ungane men som voksen så er det fortsatt ein dag som eg gleder meg til . Det er Noregs bursdag som samlar folket ! 

I denne artikkelen har eg samla nokon produkter me har som passar ypperlig i forbindelse med forberedelse til 17.mai og som er greit å bruke på selve dagen 17.mai dersom man skal ha selskap etter barnetog, iskonkurranser og sekkeløp er unnagjort. 

Bosch håndmiksar med bolle  Skal du lage kake til den store dagen  Med ein håndmiksar frå bosch med roterande bolle får du laga marengsen til pavlovae

 Les meir om Bosch Håndmiksar hos oss her : BOSCH HÅNDMIKSAR M BOLLE - Norheimsund Elektro AS (nhselektro.no) 

 

nuppefjerner artikkel.png 

NUPPEFJERNER - Norheimsund Elektro AS (nhselektro.no) 

gulvvifte artikkel.png

Gulvvifte Trebs 50 watt, hvit, 100-120 cm høyde - Norheimsund Elektro AS (nhselektro.no) eller bordvifte Bordvifte Trebs, Retro, metal krom, 35 watt - Norheimsund Elektro AS (nhselektro.no)

koke pølser.png

ELEKTRISK STEIKEPANNE 1500W 40CM - Norheimsund Elektro AS (nhselektro.no)

 

ekstra plate .png

Trenger du ei ekstra plate ?  WILFA INDUKSJON KOKEPLATE - Norheimsund Elektro AS (nhselektro.no) 

 

steamer russel hobbs .png

 STEAMER RUSSELL HOBBS - Norheimsund Elektro AS (nhselektro.no)

vinkjøler russel hobbs .png

For ein skikkelig feststemning , kan eg anbefala vinkjøler frå homeline som har innebygd bluetooth med høgtalar og lys som drar til seg oppmerksomhet , spesielt når det er litt mørkt ute HOMELINE VINKJØLER - Norheimsund Elektro AS (nhselektro.no) 

Alle  produkter nevnt i denne artikkelen finner du hos oss i butikken i gamle dalaven 88. ! 

 

Gratulerer med dagen , og ha ein riktig god feiring !