Litt om støvsuger

Hos Norheimsund elektro har vi alltid hatt støvsugere på ¨Menyen¨ til og med frå den spede begynnelse har støvsugere alltid vært mulig å finne hos Norheimsund elektro. 

 

Norheimsund elektro er leverandør av kjente merkevarer som Electrolux , Siemens , bosch for å nevne nokon av merkevarer vi fører innen støvsugere. 

Visste du at den første støvsugeren som blei patentert kom fra danske Nilfisk?  Før støvsugerne slik som vi kjenner den idag kom , ble det på 1800 tallet utvikla ein manuell vakuumrengjører for tepper. Denne type støvsuger blei utvikla rundt 1860 som var gjeldende heilt til begynnelsen av 1900 tallet.  I begynnelsen av 1900 tallet,  blei støvsugeren elektrifisert som ble begynnelsen til støvsugere vi kjenner til idag.

Av de første støvsugerne så var det Hoover og danske Nilfisk som blei ein av de første patenterte støvsugerne. 

Selv om støvsugerne som vi kjenner idag blei oppfunnet på begynnelsen av 1900 tallet så var de ikkje veldig brukevennlige.

Støvsugerne var gjerne digre beist som kosta skjorta. Dette gjorde at det ikkje var noko som vanlige folk tok seg råd til.  

I 1921 kom den første støvsugeren fra Electrolux i eget navn, det var med denne støvsugeren at standarden for datidens støvsugere ble satt.

Støvsugermodellen Electrolux V var den første maskinen som var lettere å håndtere , den var rimeligere,  og blei meir vanlig som allemanseie i heimen å ha. 

Idag er støvsugar standard som utstyr for rengjøring i heimen.

Den moderne støvsuger idag er enkel å manøvrere og har ein sterk sugeevne.

Som regel basert på wattt, jo høyere watt jo meir kraft i støvsugeren. 

Er du på jakt etter ein støvsugar som er kraftig og holder 2022 standard, har me alltid utvalg i nettbutikken vår,  eller å ta turen inn i butikken (gamle dalavegen 88)  om du ønsker å prøve varen før du kjøper. 

Sjekk ut lenken Støvsugere - Norheimsund Elektro AS (nhselektro.no) for å sjå kva vi har av utvalg. 

pured9.jpg 

 

Vi har og eit stor utvalg av støvsugerposer til dei fleste merker.