Kjøkkenmaskin frå gjærbakst til saus .

I denne artikkelen ser me litt på forskjellen mellom foodprosessor og kjøkkenmaskin. 

Kjøkkenmaskin har alltid vore noko underteikna alltid har forbundet med ein foodprosessor . Grunnen til det kan man skylde på Gjertrud i ''The Julekalender'' Som ynskja seg ein foodprocessor til jul. Selv om begge maskiner er ypperlig til bruk på kjøkkenet kan du sei at forskjellen er at ein foodprossesor passer bra dersom du har forskjellige oppgåver som ikkje krever mye kraft som feks ein røre eller suppe. 

Ein foodprocessor er ein slags ''Alt mulig'' og ein kjøkkenmaskin er gjerne meir kraftigere og kjem som regel med ein del ekstra tilbehør.  

Det kjem ann på kva du trenger når du skal trylle frem dei lekreste kakene eller rettene. 

Er du glad i å bake så er kjøkkenmaskinen absolutt noko ein burde vurdera. Istedenfor å måtte drive å elte å kna i det uendelige, så gjer kjøkkenmaskinen det for deg enkelt og greit. Du sparer tid og du sparer deg for verk i armer og fingrer.  

Illustrasjonsbilde.png

Ein kjøkkenmaskin er meir avansert og er absolutt noko å ha på kjøkkenet dersom du er glad i å trylle frem den beste baksten, kvernet kjøtt . 

  • Perfekt for baking der ingen oppgåver er for stor.
  • Kverning av kjøtt, perfekt for den jaktglade .
  • Elting og knaing av bakst betydelig tidsbesparende 
  • Ekstra utstyr gjer at det nesten ikkje er noko begrensinger på ka ein kjøkkenmaskin kan gjøre
  • Gulrot , agurk , løk , squash , nøtter blir enkelt kutta opp i ein foodprosessor . .
  • Mixe og blande ingredienser : Med ein kjøkkenmaskin kan du lage den perfekte pannekakerøren , eller det deiligste brødet.  

Med andre ord, ein kjøkkenmaskin er absolutt ein god følgesvenn å ha på kjøkkenenet derrsom du er glad i å lage god mat.

Electrolux Kjøkkenmaskin.png

 

Kenwood Kjøkkenmaskin.png

kenwoodkjøkkenmaskinKVC.png

 

Dette er 3 av våre kjøkkenmaskiner som du finner i vår butikk i gamle dalavegen 88, eller du kan ta ein titt i nettbutikken vår .

 

Håper du finner den som fungerer best for ditt bruk hos oss enten i butikken eller i vår nettbutikk .