Kjøkkenapparat til dei fleste oppgåver.

Hos Norheimsund Elektro har vi det du trenger av kjøkkenapparat til kjøkkenet! 

Hos Norheimsund Elektro har vi det meste du trenger på kjøkkenet og andre hjelpemidler som er designet til å hjelpe deg i hverdagen . 

Hvis du ser i kjøkkenapparat kategorien inne i nettbutikken vår,  så ser du at vi har eit flott utvalg av kjøkkenmaskiner . Skal du invitere til ein fest så har vi eit godt utvalg av blendere kor du kan finne din blender som passer best til ditt behov. 

Under kjøkkenapparat finner du også airfryer som er blitt ein salgsvinner de siste par årene og har på mange måter nesten blitt ein erstatning for mikrobølgeovnmaskinen.  

Det er også under kjøkkenapparat du finner stavmiksere fra både bosch og electrolux. Hos oss kan du finne det du treng av utstyr for å lage dei flotteste kakene eller om du skal imponere med den beste desserten!  

Er du glad i taco, så anbefales ein av våre grønnsakskutterne fra Russel Hobbs, det gjør at taco middagen og kutting av grønnsaker , litt enklare!   

 

Kom innom til oss for gode tilbud,  eller besøk vår nettbutikk for å sjå på utvalget https://nettbutikk.nhselektro.no/produkter/smaaelektrisk/kjokkenapparat